Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti - 29 Nisan 2022

Affın ve mağfiretin bol olduğu Ramazan ayı, büyük bir coşkuyla Kanal 7 ekranlarında karşılanıyor. Ekranların sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleriyle Sahur Vakti, Ramazan ayının maneviyatını ekrandan izleyiciye ulaştıracak.

Özlemle beklenen on bir ayın sultanı Ramazan ayının heyecanı Sahur Vakti’yle Kanal 7’de yaşanacak. Oruç tutmak için hazırlanan Müslümanlara eşlik edecek olan Sahur Vakti, Ramazan ayına özel sohbetlerle izleyicisini bilgilendirecek. Sahur ekranlarının vazgeçilmez programı Sahur Vakti’nde Ramazan ayının faziletleri, bu mübarek aya özel ibadetler, Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler ve İslam tarihinin tozlu sayfalarında yer alan önemli olaylara yer verilecek.

Ramazan ayının huzuru, izleyicilerden gelen sorular, İslam tarihinde yaşanan önemli olaylar, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, çok özel dualar Ramazan boyunca ‘Mustafa Karataş ile Sahur Vakti’nde yer alacak.

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın anlatımlarıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Sahur Vakti Ramazan boyunca her gece 02:15’te canlı yayınla Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet