İftar SaatiNecmettin Nursaçan'la - 1 Mayıs 2022

İslam dünyasının büyük bir heyecanla beklediği mübarek Ramazan geliyor, tüm coşkusu Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla İftar Saati, Ramazan ayı boyunca her gün Zal Mahmut Paşa Camii’nin bahçesinden evlere konuk olacak.

Ruhların şifa bulduğu, kalplerin ibadete doyduğu, on bir ayın sultanı Ramazan ayı Kanal 7 ekranlarında büyük bir heyecanla karşılanıyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu, anlattıklarıyla kalpleri ferahlatan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle İftar Saati, izleyicisinin iftar heyecanına ortak olmaya geliyor. İstanbul’un önemli bölgelerinden Eyüpsultan’da yer alan Zal Mahmut Paşa Camii’nin bahçesinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan İftar Saati, İslamiyet’i doyasıya yaşamak isteyenlere rehberlik yapacak.  Ramazan’a özel sohbetler, Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler, kalpleri ferahlatan ibadetler İftar Saati ile izleyiciye aktarılacak.

Ramazan ayında yapılacak ibadetler, Allah ile kulu arasında köprü olan çok özel dualar, İslam tarihinden kesitler ve bu mübarek ayın faziletleri İftar Saati’nde yer alacak.

Kalplerin sohbete, ruhların ibadete doyacağı Ramazan ayının tüm maneviyatı İftar Saati’yle her gün 18:50’de Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet