Başkent Kulisi - Nureddin Nebati | 22 Ocak 2023

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ BAŞKENT KULİSİ’NDE

 Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını siyasi isimlerle birlikte ele almaya devam ediyor. Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olacak.

 Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yi ağırlayacak. Nureddin Nebati, Mehmet Acet’in ‘Ekonomide atılan son adımlar mali disiplinin korunmasını zorlaştıracak mı? EYT’liler ilk maaşlarını hangi tarihte alacaklar? Döviz kurundaki stabil durum 2023’te de devam edecek mi? Dünya ekonomisindeki gidişat Türkiye’nin ihracat performansını ne kadar etkileyecek? Hayat pahalılığı sorunu ne olacak? Fiyat sabitleme kararları vatandaşı rahatlatacak mı? Borç stoğumuz ne durumda? Ekonomideki son durumun seçimlere nasıl bir etkisi olacak?’ sorularını canlı yayında Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak.

 Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 13:15’de Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet