mehmet ercan ile yol hikayesi - 15 Nisan 2020

Anadolu insanının masum, el değmemiş ve kendilerine has öykülerinin anlatıldığı Mehmet Ercan İle Yol Hikâyesi Ülke TV’de… Mehmet Ercan bu bölüm izleyicileri evlerinden yeni gezi rotalarını keşfe çıkarmaya devam edecek. Ercan, Bursa’nın sevimli ilçesi Akıncılar Köyü’nü ziyaret etti.

İnsanları, toplumun özünü, gelenek ve görenekleri daha yakından tanımanın en iyi yanı yolculuğa çıkmaktır diyen Mehmet Ercan ile Yol Hikayesi Ülke TV’de... Mehmet Ercan, Osmanlıya başkentlik yapan yeşil Bursa’nın güzelliklerini ekrana getirdi. Bursa’ya bağlı Akıncılar köyünü ziyaret eden Mehmet Ercan, köy halkı ile keyifli bir sohbete imza attı. Akıncılar köyüne özgü köy kahvaltısının lezzetine doyan Ercan, ağaç budama etkinliğine katıldı. Mehmet Ercan traktör tepesinde köyü gezdi. 

Yol Hikayesi ekibi son olarak, köyün asırlık fırınında pişirilmek için yapılan, tadına doyum olmaz meşhur İnegöl çörek ve börek yapımını ekrana getirdi. 

Mehmet Ercan’ın, gecesini gündüze katıp çıktığı Yol Hikayesi hafta içi Pazartesi’den Perşembe’ye 17:00’de Ülke TV ekranlarında… 


YORUMLAR 1
  • MURAT ZEYBEL 16.04.2020 11:39
    ulke tv ve bursa inegölün küçük şirin akıncılar köyü (mah) bizleri onur ve şereflendiren yapımda yayında emeği gecen tüm çalışanlara şahsım ve mahallemiz adına teşekkür ederim.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet