mehmet ercan ile yol hikayesi - 16 Nisan 2020

Anadolu insanının masum, el değmemiş ve kendilerine has öykülerinin anlatıldığı Mehmet Ercan İle Yol Hikâyesi Ülke TV’de… Mehmet Ercan bu bölüm İstanbul’un yeşil ve mavi ile bütünleştiği eski semtlerinden biri olan Beykoz’a gitti.

İnsanları, toplumun özünü, gelenek ve görenekleri daha yakından tanımanın en iyi yanı yolculuğa çıkmaktır diyen Mehmet Ercan ile Yol Hikayesi Ülke TV’de... Mehmet Ercan ruhu nefes aldıran, gözü dolduran Beykoz’un güzelliklerini evlerinize taşıyacak. Ercan, Beykoz’u önemli kılan ve gün içerisinde birçok kişi tarafından ziyaret edilen Hz. Yuşa Hazretleri’nin makamına gitti. Beykoz isminin nereden geldiğinden bahseden Mehmet Ercan, İstanbul’un yanı başında olmasına rağmen bakirliğini büyük ölçüde koruyan semtin doğasını ekrana getirdi. Ercan, Gümüşsuyu Tepesi’ne çıktı ve İstanbul’un manzarasında seyre daldı. 

Programda ayrıca Yol Hikayesi ekibi ateşe üfleyip, camlardan sanat yapan Ahmet Özdeniz’in atölyesine gitti ve camlardan yapılan birbirinden güzel el emeği eşyaları izleyicilere gösterdi.

Mehmet Ercan’ın, gecesini gündüze katıp çıktığı Yol Hikayesi hafta içi Pazartesi’den Perşembe’ye 17:00’de Ülke TV ekranlarında… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet