Değerlerin Daveti - Rize Kavurması | 5 Aralık 2020

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan Değerlerin Daveti programında bu bölüm Rize’nin coğrafi işaretli ürünü Rize kavurması tanıtıldı.

Programda bu bölüm Rize Kavurması Ustası Ali Kopuz, Rize Kavurması Ustası Eyüp Küçük, Rize Kavurması Ustası Hilman Kopuz, İşletme Sahibi İsmail Reyhanoğlu ve Rize Valisi Kemal Çeber, Rize kavurmasının yapımı hakkında izleyiciyi bilgilendirdi.

Programda ayrıca, “Rize kavurması nasıl üretilir? Rize kavurması nasıl yapılır? Rize kavurmasının yapım aşamaları nelerdir? soruları yanıtlandı.

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan, Edirne’nin ciğerinden Konya’nın etli ekmeğine, Erzurum’un Oltu taşına kadar birbirinden güzel yerel renklerin tanıtıldığı, bizden olan değerlere sahip çıkan program ‘Değerlerin Daveti’ hafta sonu Ülke TV’de…

YORUMLAR 1
  • Mevlüt SAĞ 06.12.2020 13:48
    Hocam buranin adresi yokmu.....
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet