Değerlerin Daveti - Sivrihisar Höşmerim Tatlısı | 24 Nisan 2021

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan Değerlerin Daveti programında bu bölüm Eskişehir’in coğrafi işaretli ürünü Sivrihisar höşmerim tatlısı tanıtıldı.

 Programda bu bölüm Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Mücevvel Sivaslıoğlu, Sibel Fidan ve Naciye Öz, Sivrihisar höşmerim tatlısı yapımı hakkında izleyiciyi bilgilendirdi.

Programda ayrıca, “Sivrihisar höşmerim tatlısı nasıl üretilir? Sivrihisar höşmerim tatlısı nasıl yapılır? Höşmerim tatlısı nasıl yapılır? Sivrihisar höşmerim tatlısı yapım aşamaları nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan, Edirne’nin ciğerinden Konya’nın etli ekmeğine, Erzurum’un Oltu taşına kadar birbirinden güzel yerel renklerin tanıtıldığı, bizden olan değerlere sahip çıkan program ‘Değerlerin Daveti’ hafta sonu Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet