Gönül işi - Gönül İşi - Hadin Yılmaz | Olcay Oral | Erol Erdoğan | 26 Ekim 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Gönül İşi’nde bu bölüm İstanbul’da yaşayan Hadin Bey ve Kocaeli’nde yaşayan Erol Bey’in yaptıkları izleyici karşısına çıktı.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Programda bu bölüm ilk olarak İstanbul Gaziosmanpaşa’da imamlık yapan Hadin Yılmaz’ın mahallenin gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yaptığı gönül işi ekranlara geldi. Yaklaşık kırk beş öğrenciye boks dersi verdiğini söyleyen Yılmaz, eğitim aşamalarını ve yaşadıklarını Ülke TV ekranlarında anlattı.

Programda ayrıca yaşadığı kentteki yardıma muhtaç insanların eksiklerini gidermek için sosyal medyada  ‘Gölcük Burada’ isimli yardımlaşma grubu kuran Erol Erdoğan ile görüşen gönül işi ekibi, grubun faaliyetlerini Erol Bey’in kendi ağzından dinledi.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet