Dünden BugüneEda Özdemir ile - Metin Şentürk-2 | 29 Ocak 2022

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta usta sanatçı Metin Şentürk konuk olacak.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu haftaki konuğu çalışkanlığının yanı sıra esprili kişiliğiyle tanınan Metin Şentürk olacak.

Annesinin okuma yazma bilmemesine rağmen çok akıllı bir kadın olduğunu belirten Şentürk, annesini hayatının mimarı olarak tasvir ettiğini söyleyecek. Konservatuvara başlamadan önce de müzikle ilgilendiğinden bahseden usta oyuncu, gençliğinde yağ tenekeleriyle ritim tutup komşularına konser verdiğini Dünden Bugüne’de anlatacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.




YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet