Sıradışı - 17 Nisan 2019

Ülke TV’de ekrana gelen Sıradışı programında bu bölüm Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, Kanal 7 Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı ve Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile birlikte yerel seçim sonuçları ve Ekrem İmamoğlu’na mazbatanın verilmesi konuşuldu.

Emin Pazarcı, yerel seçim sonuçlarına değinerek “Ben şu kararlardan çok Türkiye’deki toplumun düştüğü bu hale üzülüyorum. Bizim içimizdeki birtakım insanlar nasıl bu kadar taraftar olabiliyorlar. Nasıl birtakım milliyim diyen, İYİ Parti’nin içinde olan birtakım isimler Amerika’nın içindeki, Batı’daki güçlerle, FETÖ, PKK, HDP ile bir araya gelebiliyorlar. Ben aslında bunun çok ciddi üzerinde durulması gereken sosyolojik bir vaka olduğunu düşünüyorum, hukuksuzluğu savunuyorlar” sözlerini dile getirdi.

Taha Dağlı ise mazbatanın Ekrem İmamoğlu’na verilmesiyle ilgili olarak “İl Seçim Kurulu’nun verdiği bir karardır. Son sözü YSK verecek, o kadar çalınan oy var. Bu, etki altında bırakmayı amaçlayan bir şeydir. İl Seçim Kurulu’nun kararı, YSK’yı etki altında bırakacak bir hamledir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet