Dünden BugüneEda Özdemir ile - Göksel Arsoy-2 | 18 Aralık 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Eda Özdemir bu hafta Ortadoğu’da tanınan ilk jön Göksel Arsoy ile sohbetine kaldığı yerden devam edecek.
 
Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Dünden Bugüne bu hafta Göksel Arsoy’un konuk olduğu ikinci bölümle ekrana gelecek.

Altmışlı yılların sonuna doğru Türk sinemasının canlılığını kaybettiğini ve farklı bir yöne doğru ilerlediğini belirten Arsoy, o yıllarda gazinolarda solistlik yapmaya başladığını söyleyecek. ‘Altın Çocuk’ filminin çekimleri için Londra’ya gittiğinden bahseden usta oyuncu, Londra’da boksör Muhammed Ali ile tanışma hikâyesini Dünden Bugüne’de anlatacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.



YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet