Dünden BugüneEda Özdemir ile - Sevtap Çapan-2 | 25 Haziran 2022

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Eda Özdemir bu hafta çok yönlü kişiliğiyle tanınan, sayısız film ve tiyatro oyununda rol alan Sevtap Çapan ile sohbetine kaldığı yerden devam edecek.

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Dünden Bugüne bu hafta tiyatronun primadonnası Sevtap Çapan’ın konuk olduğu ikinci bölümle ekrana gelecek.

Türkiye’de tiyatro anlamında çok yetenekli insanların olduğunu belirten Çapan, bu insanların biraz daha cesur olarak kendilerini göstermesi gerektiğini söyleyecek. Yazdığı ‘Memed’ isimli tiyatro oyunundan bahseden usta oyuncu, bu oyunu yazmasına neden olan etkenleri Dünden Bugüne’de anlatacak.
                                  
Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet